DET PIRRAR I MAGEN.

I morgon ska jag hålla tal. "Tal". Det är nämligen nationella på svenskan i morgon. Jag är lite nervös. Bara lite. Det här är väl ingenting. Nej nej, andaaaas. Jag provade ju att läsa upp det här för mamma och Tony. Ja, mamma tyckte i alla fall att jag skulle nämna att hon var dansk. Jo men det kör jag på. Vi hörs sen!

TREE.


Dom här träden gör mig så sjukt glad!

Sitter i skolan och försöker göra ett bildspel i flash. Hur tror ni att det går? He he.. Jag är i alla fall grymt jävla taggan inför morgondagen. Ska ösa som fan och hoppas på vissa saker, he he hehe. Hörs sen då!

STRESS.


Hur mycket som helst nu i skolan. Pallar snart inte trycket. Haha, vad fult det lät, men det känns fan så. Hur mycket som helst att göra. Och så börjar det lukta lite valborg vilket är jävligt skönt. Känns skönt att bryta av med något härligt mitt i all jävla kalabalik. Men med nöje skapas nya problem. Klädproblem. Alltid samma problem inför alla händelser. Ja ja, det löser sig nog. Jag hörde i alla fall att det skulle vara bra väder. Det om något är väl underbart.

Hörs senare.

ÅH.


Varför blev allt helt plötsligt att se så jävla mörkt ut?

BARA LITE OVÄRDA ORD.

Idag är det jag som har varit duktig och gått på ett litet pass. Känner mig jävligt stressad nu inför Grekland och sommaren i allmänhet. Nu gäller det att ligga i alltså. Visst då, visst? Nej men det är skönt. Jävligt jobbig luft alltså. Nästan så man börjar svettas för att atmosfären är så svettig? Usch ja. Ja ja, i morgon blir det mer, mer, mer. Och mer plugg för den delen.

Förresten så gillar jag inte riktigt mens. Inte alls.

LITE SOL ÄR ALDRIG FEL.

Familjen (jag, mamma, Tony och Walle) bestämde sig för att dra ut mot Ängsö för lite solande. Riktigt skönt att bara göra ingenting en söndag. Skön dag även fast den innehöll (eller innehåller, den är ju faktiskt inte slut..) lite negativa saker också. Vi hörs!

MED DOM BÄSTA.


Min dag har sett ut ungefär så här. Först var jag barnvakt åt lille Max, som tyckte vi borde äta lite nyttig mat så som typ fisk och potatis och det kunde ju jag laga - såklart! Sen blev det lite mys här hemma med mamsen och Walle. Lite senare mös jag, Walle och lilla Fia nere vid löga men begav oss senare mot varmare platser så som gränden. Mysig kväll helt enkelt. Hörs!

BARA EN LÖRDAG.
KIDS.


SOL OCH LITE BLÅ HIMMEL.


UNDERHÅLLNING PÅ HÖG NIVÅ!

Satt nyss och kollade på reprisen av Talang och det här är vad jag kallar humor alltså. Hahahaha, u n d e r b a r t ! Det är sånna här männiksor man vill umgås med. Folk med humor helt enkelt. Det är så det ska vara!

KVÄLLSSOL.


Befinner mig nu ute hos pappa. Idag är en sådan dag då jag inte ska göra ett jäkla piss. Förutom fota lite och leka med dom små. Riktigt, riktigt skönt. Här grillas det för fullt kan jag tala om och ett litet försenat påskägg har jag fått också. Riktigt passande i dessa fattiga tider..

SOL (?) OCH LITE HELG.

Tror jag ska ta mig en liten tupplur. Det behövs kan jag säga. Men måste också hinna färga mitt hår (det var längesen jag hade så här mycket utväxt, usch) och plugga till median. BLÄ. Men jaja, i morgon är det helg och klassfest. Woho!

Och ge mig lite av det fina vädret vi hade för några veckor sen.

DEN SOM DÖR FÅR SE.


Slänger in lite trevlig musik såhär mot lördagskvällen. Just nu fixar jag mig lite eftersom det blir en kväll hemma hos bästa Fia. Vi hörs senare!

EN DAG SOM DENNA.


Slänger in en liten dagens innan jag ska fortästta mysa med karln. Något som är jääävligt skönt är att vi har studiedag i morgon. Känns skönt. Dock inte lika skönt att jag måste plugga. Men, men, vad ska man göra.

Vi hörs och hoppas ni njuter av den heta utväxten förresten! Mums.

RSS 2.0