hjärtan.


Sitter här i ett par tights (och bh) och fundrar på vad jag ska ta på mig på överdelen. Mysigt ska det vara. Ska nämligen till Fia inom en väldigt snart framtid (efter klockan åtta, så cirkus 20.01) för en myskväll/natt. Hörde rykten om att Runar skulle baka ett helt berg av bullar. Fast vet inte hur det blev när hon tydligen tappat lite ingredienser på vägen hem... Ja, ja, mys blir det i alla fall. Vi hörs senare va!

finns det nånting kvar?


Nu ska jag till skolan och ha en diktanalys. Eller text. Så jag valde Stjärnfallet med Krunegård. Underbar. Vi hörs!

GUNN&PETER!

Okej. Det här har jag velat gjort länge. En sån jävla underbar film om Gunn&Peter, som lever en fattig jul.. Grejen är att vi har rörlig bild i skolan och vi fick i uppgift att göra en film som man inte fick redigera. Så man skulle spela in scen efter scen, i rätt ordning alltså och sen bara föra över den från videokameran. Så eh ja, den är lite hackig med tanke på att någon visst råkade radera lite scener. Men vafan, den blev ju nästan roligare då.. Hahah amatörnivå på hög nivå och jävligt internt. Jag älskart!

NJUT!

FREE FALLIN'


En fin låt att lyssna på i dessa tider. Jag orkar inte med alla jävla uppgifter från idrotten. Och jag orkar inte med den bittra fuckern som vägrar skriva ut p-piller åt mig. Åh.

RSS 2.0