kiwi för hela slanten.Både igår och idag har jag ätit kiwi som aldrig förr. För jävla gott alltså. Fast inte lika gott som godis. Det är gott på ett annat sätt. Och på tal om godis så "får" jag inte äta godis i veckorna. Min egna, dumma regel. Kunde dock inte hålla mig i måndags när jag hittade rester från helgen. Men jag funderar på att skita i det, livet går ju ut på att äta massa gott. Orkar liksom inte plåga mig själv mer. Jag blir ju aldrig helt tillfredställd med att bara äta kiwi, liksom? Kul om jag dör i morgon och så har jag den här otroligt dumma regeln..

Jaja, ett i-landsproblem så här mot helgen. Hörs!

kärlek och lite lycka mitt i veckan.


Äntligen är dom mina. Trodde aldrig att dom skulle komma in igen.. Från nelly.

När jag gick upp till Gabriel och Miriam, för att hälsa på mamma som var barnvakt, så såg jag något som gjorde min kväll. För ett tag sen så fotade ju jag lilla Ofelia, deras söta unge, och nu hade dom förstorat upp en av bilderna till en stor tavla. Gissa om jag blev glad? Åh.

2010-04-28.

Jag måste bli bättre på
att gömma vissa tankar.
Måste.

your dreams!


Blev tipsad om det här spelet för ett tag sen. Ni måste verkligen testa att spela det här fina(och beroendeframkallande) spelet. Man är en söt liten enhörning, förstår ni. Musiken är underbar, den passar perfekt till det här spelet. och det är riktigt fint när delfinerna kommer fram! Åh, spela bara! (Tryck på bilden)

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.


Råkade terra Walle lite i söndags. Men det får han ta.

Sitter och svettas. Vet inte varför. Skapligt irriterande, jag hatar att svettas, det gör mig på dåligt humör. Aja, vem bryr sig. Jag borde ta tag i lite plugg. Jag borde..

we don't care what you say about us.


Puss.

we look so good together.


Min nya, randiga kärlek. Vi kommer få ett fint liv tillsammans. Jag känner det på mig.

Jag lyckades byta till mig riktigt fina grejer på the swop day idag. Åh. Visar lite bilder från den mysiga lokalen senare. Puss.

the swop day!


Tänkte fylla på min tips-kategori lite.

Ni som bor i Västerås borde verkligen gå på det här! Klädbytardagen. Läs mer på bloggen här! Lämna bara in lite plagg du vill bli av med och byt till något bättre. Hur bra är inte det här? Själv ska jag dit och hjälpa frida lite. Ska bli spännande. Se nu till att vara på plats. Vi ses!

en tidig morgon. född till tönt.


Igår var det snö och slask. Idag är det andra bullar som gäller. Jag vaknade av stickande sol i ögonen i morse. Hur skönt som helst. Det är sjukt vad lite bra väder kan få en på bra humör.

min kärlek är obeskrivlig.


Det här är verkligen kärlek. Ren jävla kärlek ♥

why?

Jag vill fota. Jag har så många olika idéer.
Men orkar inte riktigt ta tag i det heller.
Och med tanke på vädret idag så lär jag få vänta i evigheter.

En ny header vill jag också ha. Surprise.

när du har hela världen i dina händer.


hold me like before. hold me like you used to.


Älskar att sova i en nybäddad säng. Typ lika mycket som jag älskar att käka spicy. Och det är precis vad jag ska göra nu, muuums!

Såg nyss att Yeasayer kommer till Arvika. Ej helt fel. Måste nog dit tror jag. Hörs sen!(om ni har tur)

why?

Varför ska det alltid vara vackert
väder när jag är sjuk?
Typiskt.

they made a statue of us, and it put it on a mountain top.


Dagens frukost.

Idag jobbade jag lite åt mamma. Tackar inte nej till lite money om man säger så. Något som är mindre trevligt är min hals. Orkar fan inte bli sjuk igen. Det här måste vara rekord. Har aldrig varit så här sjuk som jag har varit dom senaste månaderna. Skapligt irriterande.

Jag hoppas jag och mannen bokar en liten, liten resa ikväll.

jenny nilsson.


Hittade denna duktiga fotograf, Jenny Nilsson, på fotosidan. Kika mer på hennes bilder här!

du är den renaste fisken, född i förgiftat vatten.


Avlider av trötthet. Vill hem och sova.

Igår kom en man i cirka 50 års-åldern fram till mig, med sin jycke och sa "Jag må vara gammal, men stil hade du!". Jag blir så glad. Det är så sällan man möter sånna här trevliga människor. I och för sig träffar jag många snälla människor när jag är ute och knatar med Rut, the dog. Då blir det alltid pratstunder. Äh, fan vad jag babblar på. Vi hörs!

blommor som du, växer bara på brinnande fartyg.


Jag längtar till man kan gå med bara ben.

bara bajs.

Idag gick jag till skolan med lite Bob Hund i lurarna, inte helt fel. Jag älskar verkligen våren. Så mycket att jag till och med ska ut på vandring i eftermiddag. Sökt massa utbildningar har jag också gjort. Duktigt.

Nu ska jag fortsätta att skapa ett bokomslag. Trevligt.

sims är fint.

Jag vill spela sims. Men jag har ingen dator jag kan göra det på.
Borde skaffa mig en stationär dator, endast för sims.
Fan vad lovely.

there's a big day coming for me.

Sjukt sugen på festival och vad passar då inte bättre än vår festivalfest ikväll? Slänger in en av världens skönaste låtar.


torsdag.


Började morgonen med lite pannkaka, inte helt fel. Senare på stan så fick jag med mig världens sötaste jordglob(pennvässare) och ett supergulligt anteckningsblock. I den boken ska jag skriva allt och inget.

vi har tinnitus i hjärtat.


Jag är kär i min nya tröja.

Nu drar jag på studentkryssning, ska kötta som ett as. Vi hörs!

jag gillar när ljuset träffar en obäddad säng.Jag blev besviken när jag vaknade idag. Jag trodde jag skulle få se solen. Men icke.
Däremot dök den upp mot kvällen. Helt okej enligt mig.
Hoppas på lite solstrålar i morgon också.

Kul att det här inlägget blev att handla om vädret.

RSS 2.0