te, kaffe, juice, coca cola, saft, mjölk.

Jag tror inte jag har någonting att säga. Förutom att jag snart tänka inhandla lite smaskigheter inför kvällen. Tänkte nämligen ha en baravaraförsigsjälvkväll ikväll. Blir fint. Hej!

välommen till garderoben, du fina, bruna sak.


Och papegojan, den trivs som aldrig förr.

100 kronor fattigare.


Fina sommarblommor.

Jag har nyss varit och fyndat lite på Röda korset. Blir säkerligen några bilder på det senare. Fyra vackra ting för endast 100 kronor.

jag tycker det här är himla fint.


älskade, älskade broder daniel.

Äntligen är filmen/dokumentären minminminmin!

Nu ska jag snabbt trycka i mig lite nudlar för att sedan bege
mig ut på promenad med Madesträv. Duktigt av mig!

välkomna hem!

Jag blev glad när mitt paket från nelly hade anlänt idag efter jobbet. I paketet låg bland annat dessa skor. Har ett till par också nämligen. Köpte helt enkelt två par skor för 200 kronor(eller ja, lite mindre till och med). Det kallar jag kap!

I wanna be fifteen. 'Cause I'm sick inside.

Jag orkar inte att inte veta vad jag vill.
Orkar inte vara vilsen.

frukost på hotell vega ++++

Frukost är så himla gott. Här kommer ett gäng frukostbilder från hotellet.
Nu kurrar det i magen så det är dags att börja leta mackor i frysen.
Jag hoppas på fynd..

trosa.

Trosa var fint. Precis som förra året. Tråkigt att det var så kallt. Hade gärnat solat och badat lite idag. Här är i alla fall några bilder sen igår och idag. Blev inte så många, ganska kort visit så att säga. Hotellet är så himla fint, det är samma som förra året. Och frukosten är riktigt god. Tänkte göra ett helt inlägg endast med fina frukostbilder, heheh.

blommor, blommor, blommor och blommor.

Livet är fint här i Trosa. Älskar alla blommor! Nu vill jag bara att det ska bli morgon, jag gillar inte att fotografera i detta mörker.

jag kan inte tänka. det enda jag ser är stjärnor.


Idag är det fredag. Fredag heeela dagen. Jag njuter. Jag och Walle åker till Trosa också, där pappa och bröderna befinner sig. Mysigt.

Vi hörs senare i helgen, puss!

21 juli 2010.

Ibland önskar jag verkligen att jag kunde sätta ord på mina känslor.
Men det går liksom inte. Vissa lyckas alltid få sina problem att låta
så himla fina på något vis. Det kan inte jag. Jag vet inte ens hur
jag ska avsluta den här ovärda texten.

fina djur.

Sitter och kikar på kaniner. Dom blir så himla fina på bild. Kolla bara på bollen på sista bilden. Åh. Vill också fota massa söta kaniner. Synd att Emmas kanin bara vill bitas och rivas..


bild1. bild2. bild3. bild4.


fåglar fåglar fåglar.


Världens finaste ring(från forever 21) som jag fick av Madesträv när hon kom hem från USA. Glad som en räv är jag. Synd att pappisen blev värsta avkapad på bilden. Men jaja.

Den här helgen har varit hur bra som helst. Nu fortsätter den med lite slapp och fina vänner. Puss!

kärlek till sommarn.

Jag hoppas vår underbara värme håller i sig sommaren ut. Alla andra verkar bara vilja att den ska försvinna. Visst, det är jobbigt att arbeta i den men vafan, jag hatar våra svenska, typiska somrar.

Idag fick jag och Walle hem vårt paket från Asos. Är så glad att allt satt bra, puh. Så nu är jag några bodies och bandeauetoppar rikare. Walle är väl typ 10 tröjor rikare. Minst. Och byxor. Och strumpor. Han shoppade loss han.

hjärta.


bild.

hej onsdag.

Grymt skönt att ha långklänning idag. Svalt på något vis. (kolla hur torrt gräset är!)

det enda som räknas är klockslagen.

Vill inte känna så här. Det är jobbigt.

värmeslag.


(vet att jag ser ut som ett tard på bilden)

Lite så här ser i alla fall jag ut idag(mina heta shorts som jag och farmor fixade!). Egentligen vill jag bara gå runt naken. Det är brutalt varmt inne på kontoret. Ej kul. Men egentligen ska man inte klaga, tänk på äckelvintern vi hade! Usch. Jaja, back to work. Hörs!

fina sommarkvällar.

Det är visst fotbollskväll här hos Mikael med lite folk. Jag och Mikael skiter i det och sitter istället ute i den fina sommarkvällen med varsin dator. Haha, för fint.

I morgon ska jag jobba och jag har ingen ångest alls. Älskar det. Vet ej varför, jag BAH GÖRT!

natteravn.

Har fått den här låten på hjärnan!
Dom senaste dagarna har bestått av jobb och barnvakt. Igår blev det lite poolparty också. Kanske drack ett glas för mycket, eller nåt. Idag så badar och solar jag här hos Walle. Himla skönt. Kvällen är osäker. Men det blir nog bra. Vi hörs lite senare!

syverkstad.

Jag och farmor har haft lite syverkstad här hemma. Igår köpte jag ett par Lee-jeans för endast 10kr. Så dom(eller okej, mest farmor) gjorde vi till shorts. En kjol ska farmor ta med hem och sy upp, som jag köpte idag, ett hål i en Kent-tröja har hon fixat och tagit bort konstiga axelvaddar också. Himla fint ska jag säga er. Nu säger jag natti!

jag vill sväva, sväva med dig.


Jag längtar till ikväll. Då ska jag mysa med farmor.

länge leve kärleken.

Jag och mannen var och kikade på Eclipse ikväll. Riktigt bra. Längtar tills sista boken blir till film. Och på tal om Walle så har vi varit tillsammans i fyra år i morgon. Det är helt sjukt. Fattar det knappt själv. Fint är det i alla fall.

NU: Dags för sömn för i morgon ska det tjänas pengar. Puss!

jag gillar(eller okej, älskar) frukostbilder.


mer Egypten.

Slänger in en liten bildbom från Egypten. Det togs inte så många bilder faktiskt. Inte så många värda i alla fall. Misstänker att ni inte är så intresserade av att se bilder på vår toalett? Walle ska alltid dokumentera så jävla konstiga saker, "allt ska dokumenteras!". Det är mest bara slappbilder från poolen och några från snorklingen. Och på tal om snorkling så höll jag på att panika sönder i vattnet. Jag hade aldrig snorklat förut och stackars Walle blev nästan dränkt, av mig. Han blev ganska arg på mig då, med tanke på att jag hade flytväst och inte han. Sen fick han byta snorkel tre gånger för det var fel på hans hela tiden. Osis där. Och på vårt andra stopp, på någon ö, jag och Walle är inte överens om vad den heter, så kunde man antingen snorkla eller sola och bada. Så vi snorklade omkring där och rätt var det var kom en zebrafisk(?) precis framför ansiktet på mig. Inte kul, jag höll på att göra vattnet brunt.

Vi fick se en het afrikanshow också. Hotellet hade shower varje kväll förstår ni. Ganska kul när Walle blev uppdragen en gång och fick snurra med någon jävla slags kjol, haha, han såg ut som ett riktigt tard. Jaja, ska inte babbla mer. Dags för sängen för i morgon ska det jobbas!

halloj hej tjena tjenixen!

Äntligen hemkommen från varma(heta!) Egypten! Vill man ha ett solsäkert ställe så rekomenderar jag verkligen att besöka en öken. I början när det kom en vindpust höll mina ögon på att bränna sönder, det var inte precis svalkande vindar om man säger så. Några dagar på vår sista vecka blåste det ganska svalt, så det var ruskigt underbart kan jag tala om. Vi har väl haft runt 40 grader varje dag, både högre och mindre också. Så ja, riktigt varmt har vi haft det. Badat som fan har man gjort. Vi låg bara vid stranden första dagen och vid poolen resten av dagarna. Förstår inte riktigt själv hur det gick till, jag brukar alltid välja havet framför poolen. Men allt blev lite smidigare vid poolen, lunchen bland annat.

 

Dom är rätt duktiga på att tigga dricks, det är en sak som är säker. Vi hade i alla fall världens bästa städare, han presenterade sig första dagen och lämnade sin namnlapp på vårt rum. Han var väldigt pratglad. De flesta i personalen var astrevliga och dom flesta visste vad vi skulle äta och hur dom skulle steka våra ägg, haha, fördelen när man är borta länge kanske?

 

Vi har i alla fall haft det hur bra som helst, trots att en idiot till taxichaufför lurade oss, han trodde helt serisöt att vi tänke betala 400 egyptiska pund för en resa på några minuter. Slutade med bråk och jag bad han dra åt helvete och kallade han för fuckface och då blev han upprörd och började skälla(enligt walle, jag hade smällt igen dörren och stod ute och grät, haha), heheh. Idiot. Vi fick "bara" betala 100 pund till slut. Egentligen skulle det ha varit cirka 15 pund, så ni förstår ju. Någon form av maksjuka fick jag också, Walle med sista veckan. Har aldrig haft så ont i magen förut. Men nu känns det skönt att inte behöva tvätta sig med handsprit hela tiden. Allt är så jävla rent här hemma. Älskar verkligen Sverige, det inser man efter två veckor i Egypten. Men skönt har vi haft det!

 

Finns så mycket att nämna men det här får räcka för stunden. Vi hörs senare, ska fan sitta vid datorn heeela kvällen har jag bestämt. Som jag har saknat den.

 


RSS 2.0