SOOOOL!

Nu sticker jag och mannen till Egypten i två härliga veckor! Vi hörs kanske, om ni har tur, under resan. TJARÅ!

love is all.

På den här sidan hittar man alltid massor av inspirerande bilder. Sjukt. Jag vill också!
Nu är det förresten inte många timmar kvar till Egypten. Vi åker ju tidigt på lördag morgon.

sommar sommar sommar sommar.

Mums. Sitter på ballen och bara njuter. Lite jordgubbar har också gått åt. Det är tråkigt att inte ha ps på den här datorn. Det måste fixas.. Känner mig handi.

vagabond.

Snart ska jag(och Rut) pysa mot arbetet och tjäna lite pengar. Ville mest bara visa mina finfina skor jag fick i studentpresent. Tänkte nämligen inviga dom idag, nu när fötterna har återhämtat sig efter helgen, hehhe. Världens finaste är dom i alla fall!

Nu: Borsta tänderna.

kärleken.

Här sitter jag och knappar på en ny dator. Inte vilken dator som helst, utan en macbook pro. Så himla, himla härligt. Tyckte det var lika bra att slå till på en pro, trots min beslutsångest. Det är nästan så jag vill ha sex med den. Men bara nästan, den får ju inte bli skitig.

för vi ska bli bästa vänner!

Det luktar visst köp an ev MacBook i morgon. För härligt!

världen är fin. speciellt när den lyser.


Min fina lampa som jag fick av Walle i studentpresent. Undra hur länge jag har velat ha en sån..

Om exakt en vecka åker jag och Walle till Egypten. Det ska bli så grymt skönt. Ska bara slappa i två veckor. Vill ha den 19:e nunununu.

vi är älvan från jb!!

Igår hade jag världens bästa student! Min klass är så hima bäst och vårt flak var ju lätt det bästa, vi öste heeela tiden. Vår vagn var fan aldrig still. För undebrart. Massa fina gäster hade vi här och hur mycket fina presenter som helst, jag kan inte vara mer nöjd. Hela dagen var bara så bra som den kunde bli. Kan inte ritkigt förstå att det är över, eller att vi ens har tagit studenten.

Tony fick agera fotograf. Precis innan vi ska börja rulla!

för fint.

(bilder från Madeleine)
Åh vad jag inte skulle ha något emot att bo som bilderna nedan. Vill bara ha ett eget litet hem att inreda. Åhh.


sommartider.På fredag tar jag äntligen studenten. Känns så jävla overkligt. Men kul ska det bli och kul ska vi ha tills dess! Ikväll blir det studentmiddag och mösspåtagning och efter det lite häng med klassen. För fint. Nu måste jag däremot röja lite här hemma(mycket som ska fixas innan fredag!) och sova en liten stund, det blev inte så mycket av det i natt nämligen. Förresten så snarkade jag i natt(?!?!?!?!) sa Wall-e. Mycket mysko.

lördag.


Bytte ut bilden jag hade innan mot dom här asheta bilderna. Visst är jag söt på andra bilden? Om man skulle införskaffa sig (om hundra år när man har money) en macbook. Skulle vara ganska okej. Dom är så söta och fina. Precis som jag.

Nu drar (hehehh är ju redan här) jag till Madde för att snylta lite grillat. Hörs sen.

du lurar folk som emellanåt är ledsna.Varför känns det som att jag bara
låter det glida ur mina händer?

egypten.

Börjar vakna till liv igen efter en ösig dag. Har varit utklädd till älg sen nio i morse. Stekande sol och alkohol kanske inte är bästa kombon. Sov i flera timmar när jag kom hem. Skönt som fan dock. Och något som är ännu skönare är att jag och karln nyss bokade en resa till Egypten! Den 19 juni bär det av. Asigt skönt ska det bli, bara så ni vet!

Puss.

broken heart.


Jag visste att dom här strumpbyxorna skulle gå söner vid första användningen. Värdelöst. Men dom funkar ju fint som ögongodis. Tycker jag.

RSS 2.0