igelkottar och älgar. i skogens värld.


När jag och lille Rut var ute på promenad ikväll så fann vi dessa. Assöta igelkottar som satt och lät jättekonstigt, typ flåsade högt. Jaja, sött var det i alla fall.

Jag har inte så mycket mer att säga för tillfället. En kul grej är att jag ska vara älg på onsdag. Woho, studenten är kuuul!

13.05


Jag längtar till ikväll då jag får mysa med fina vänner och sedan se sex and the city 2. Ej helt fel om ni frågar mig, det behövs.

I don't need to be with people who don't care about me. happy people never fantasize.


Jag trodde att jag mist min ena BD-skiva men som tur var hittade jag den ute hos pappa igår, puh. Blir lite ledsen i hjärtat varje gång jag tänker på att jag aldrig kommer få se dom. Det finns inga som har så simpla och träffsäkra texter som broder daniel. Kan dom inte bara fixa en spelning för mig? Snälla.

en seg torsdag.


Det är roligare med varsin färg på tassarna.

mona lisas leende.


Jag har precis kikat på en av mina favoritfilmer. Mona Lisas leende. Åh, älskar alla skådespelare som är med också, alla spelar så himla, himla bra! Det känns som dom flesta har sett den, men om inte, se den nu!

och det ekar mellan husen, ingen rörelse någonstans.Jag somnar vilken sekund som helst. Ska vila mig lite, sedan kötta igång med allt plugg. O r k a r  i n t e.

Δ Δ Δ

Δ jag älskar h&m´s nagellack
Δ i natt ska jag sova med min julstjärna tänd(som inte ser ut som en typisk julstjärna, det är därför den får hänga kvar..)
Δ jag borde ta vara på mitt städhumör
Δ jag känner mig lycklig
Δ jag känner mig lugn och stressad på en och samma gång
Δ ikväll ska jag somna till en fin film

oh I don't listen to what people say. I let the days go by, while I'm still young, I dream my days away.


äntligen bara ben.


(mamma fick agera fotograf, fint)

Jag ska snart skutta ner på stan för en fika med bettan. Efter det ska vi möta upp Emma för att hämta ut våra biljetter till SATC 2. Happy! Livet känns ändå ganska härligt, även fast jag har några tusen uppgifter kvar att göra till onsdag. Jag har gått barbent idag, och det är väl asigt skönt. Underbart. Vi hörs senare!

fina saker ska sparas, så är det.

Jag har precis knåpat ihop ett dokument med dom allra
finaste kommentarerna jag fått från januari till nu. Jag
tänkte nämligen skriva ut allihopa och lägga i en liten
fin ask. En ask man kan ta fram när självförtroendet
inte är på topp. Det här ska jag fortsätta göra, känns
fint att kunna ta på det. Tacksam är jag i alla fall ♥

äta bör man annars dör man.


Min och Walles frukost var ju inte helt fel förra veckan. Kolla bara på första bilden. Mums. Nudlar åt jag idag x2. Jag klagar inte.

no I don't want to wake up as myself.


Älskar min fina transparenta(syns dock inte så väl på bilderna) skjorta, från Vila.

lovely.


Igår kom mamma och Tony hem från utlandet. Med sig hem hade dom den här underbara doften ♥

Nu ska jag iväg och arbeta som servitris. Spännande..

do you have a story, do you have a story for me?


Hej.
Regnet faller sakta ner utanför mitt fönster.
Samtidigt sitter jag här inne och skriver på
min religionsuppgift. En alldeles egen religion
ska skapas. Jag tror den kan bli rätt fin.

you are beautiful.


Jag och mannen lagade till en assmarrig sallad, med tonfisk. Just nu sitter vi ett gäng tards och kikar på en dålig film.

31.


Idag är det bara 31 dagar kvar till studenten.

en fin liten vårbal.

Jag har precis suttit och redigerat lite bilder som jag fått av Fia, Fias morfar och Johanna. Titta ett sånt stiligt gäng vi var! (försök att ignorera min kaninpose på andra bilden, hehehh)

Vi hade i alla fall en mysig lite förfest innan det var dags att ta taxi ner mot stadshotellet, i kylan. Men det gjorde inte så mycket faktiskt. Kvällen flöt på och vi hade kuuuul! Eller hur Fia?


tack!Sabina tog den här bilden igår, innan balen. Så här fin i håret kan man i alla fall vara om man har blivit fixad av Sabina. Det tog sin lilla tid(och smärtan var inte att leka med) men det var det värt. Så himla perfekt. Tack igen Skabbelito. Puss!

(fler balbilder kommer, måste bara få dom först)

en bal på slottet.


Lite nytt på skofronten.

Jag måste äta frukost fort som fan nu, för snart kommer Sabina och ska fixa mig inför balen. Mina naglar ser ut som skit. Fan. Jaja, jag är ganska stressad. Vi kanske hörs i natt eller i morgon. Puss!

två gånger två blir fyra.


Lite fint som jag inte kunde låta bli att pilla på igår. Farligt. Tror jag måste visa mina asheta pjuck också, vid ett senare tillfälle.

Att göra egna inbjudningskort(till studenten, heheheh) var svårare än vad jag trodde. Jobbigt är det också. Tar otroligt lång tid. Inte världens bästa kombo med mitt tålamod. Men jaja, det får gå som det går. Alla inbjudningskort jag kikade på idag var ju apfula så det här kan ju inte bli sämre i alla fall, haha. Peppar, peppar. För övrigt sitter jag och köttar studentlåtar. Blir både tårögd och råtaggad på en och samma gång. Det är nära nu.

can I be the girl that you met, in a coin laundry?Studenten får gärna vara här nu. I och för sig inte så långt kvar. Men det här plugget dödar mig. Jag har inte kraften. Så istället ska jag ta en alvedon och bädda ner mig en sväng. Kanske finns orken där lite senare.

14.08


Visst är vi väl för rara? Ganska hett att Walle helt plötsligt har dubbelt upp med ögonbryn. Älskar min jeansskjorta som jag bytte till mig på the swop day.

Jag hade i alla fall en asigt bra kväll med Li igår. Kunde nog inte blivit så mycket bättre faktiskt.

RSS 2.0