höstmörker ☂

Gammal bild.

Jag vill ha vår. Jag vill inte gå mot vintern. Hatar det här halvåret vi har framför oss. Uääh. Det enda mysiga med hösten är alla mysiga värme/doftljus som man kan tända upp. Visst, mysigt att vara ute i den friska och väldoftande luften, men nej. Jag älskar våren. Men hur som helst, för att göra den här höstdagen lite mysigare skuttar(kör) jag ner mot stan för en fika med fina vänner. Puss!

(glöm inte att kika in här ockå)

vi.

Du och jag ska aldrig dö.

london? kamera? kanske kan den här hösten bli fin.

En Londonresa håller på att planeras. Nu ska vi bara hitta en fin lucka,
så det går ihop med jobbet. Åh, något som förgyller hösten i alla fall.
Förhoppningsvis kan jag ha med mig en helt ny, underbar kamera
också. Det är nästan så att det känns för bra för att vara sant.
Men som sagt, ingenting är spikat ännu.


17.06

Bra dag idag. Har vandrat lite på stan idag med Wall-e och Madesträv. Blev lite fynd, för oss allihop faktiskt. Och nu är jag bara hemma och mellanlandar. Jag och karln ska nämligen hem till Madesträv för tacos och annat mys. Blir en finfin lördag. Hoppas ni har det bra, jag gillar er!

lycklig rymdtjej!


ÄNTLIGEN har jag hittat fina korsörhängen för en rimlig peng. Och i morse hittade jag dom i ett fint litet kuvert. Yeey. Och min fina rymdtröja! Jag ska till och med ha den i morgon, bara för att jag inte orkade släpa med mig mer packning till Wall-e. Hehe.. Inte för att det var så intressant men ändå.

Ikväll ska jag visst på någon komedigrej här i Sala. Blir säkert skoj. Hej!

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

Jag ska dansa, fastän hjärtat brister
Ska dansa fastän hjärtat brister
Det går sönder i takt med basen i marken
Dansa fast du inte är här

Och jag ska dansa för att hjärtat blöder
Ska dansa för att hjärtat blöder
Om ett år eller två kommer det här vara över
Om ett år eller två, är det aldrig över.

Lite fina rader från fina Annika Norlin.

när det bara regnar och är grått.

Idag vill jag bara ligga i min säng och kolla på film/sova.
Om jag hade haft den möjligheten hade jag älskat det här
vädret. Fast livet känns ändå ganska fint just nu.
Och det är ju bra.

hej lördag.

Känner mig så duktig. Sydde faktiskt fast fem stycken knappar på min nya poncho. Fick den nämligen lite billigare eftersom det fattades knappar. Yey. Är ju inte den där typen som syr. För jag suger. Men nu känner jag mig riktigt stolt. Stor grej för mig det här.Och jag älskar mina nya klövar.

Förkyld har jag blivit också. Askul. Men, men. Hoppas det skyndar på sig så jag kan bli frisk snart.

parveln då.

Igår när Henrik(en på jobbet) var på Ica, så var det två invandrarkillar som stod och pratade om vad dom skulle rösta på. Den ena sa att han skulle rösta på Sverigedemokraterna, eftersom han gillade Sverige så mycket. Stackars lille vän säger jag. Hoppas att det var ett skämt.

hösten är verkligen här. och jag har inte riktigt vant mig.

Det bästa är att vakna till, samtidigt som dig, och inse att vi har lite sovtid kvar.
Det är så härligt att bara ligga och omfamna varandra. Speciellt ruggiga
höstdagar som denna.

dom här klövarna har precis skickats mot Johanneshöjden 2.


här finns klövarna.

älskade ikea.

Det här tycket jag var himla fint. Titta!


pastellbröllop.

Är det ingen som ska gifta sig? Vill ha massor av pastellbröllopsbilder(hehe, långt ord). I ljusa fina färger. Kanske ska försöka övertala min vän Emma och hennes karl att gifta sig. Hoppas dom går med på det! (det skulle kunna se ut lite som bilderna nedan)

För övrigt så älskar jag fredagsandan! Det sägs att det ska bli lite fredagsfika här på kontoret också. Inte helt fel. Puss!

BILDER HÄRIFRÅN.

Amélie från Montmartre.


Åh, vad jag älskar sista bilden. Och åh, vad jag älskar filmen(Amélie från Montmartre). Himla inspirerande är den också. Och åh, vad jag längtar till i morgon då det blir massa mys med några fina vänner. Ser lovande ut. Skapligt skönt med fredag. Det är något magiskt med fredagar alltså.

dimmiga dagar.

Det var en skaplig dimma i morse. Det var det igår också, fast med en underbar sol. Typiskt att kameran inte var med då. Men så är det väl alltid..

Ikväll ska jag kötta skivstång på friskis. Vill inte riktigt tänka på morgondagen, haha.

bär.

Lite så här såg min frukost ut i morse. Jag kom nästan nyss hem från ett pass på friskis. Känns för skönt att vara i gång. Det behövs verkligen!

Nu: Städa mitt rum. Det behövs också.. Hehe.

new book.

Jag befann mig i Stockholm igår, under dagen. Fick bland annat med mig denna fina bok hem. En bok fylld av polaroidbilder. Väldigt inspirerande för mig. Billig var den också, 130 kronor.

Mot kvällen blev det lite mys, först hemma, sedan vidare till Madesträv där hon, jag och Walle kikade på en skräckis. Fast vi garvade ganska mycket. Sjuk film. (ni vet den filmen då han ska göra en tusingfoting av människor..)

en liten snabbis.

Vet att jag ser ut som ett supertard men ville bara visa lite snabbt hur jag ser ut. Nya assköna brallor från h&m. Nu ska vi iväg och fira mamma och Tony. Dom firar nämligen 10 år idag. Najjjjs. Hej!

RSS 2.0