the sunlight hits the ground again, I do my best to walk but then again I crash, I fall I lose it all.

förvirrande.

happiness!

1. Åt Gränden med Madde och Emma igårkväll 2. Dagens frukost 3. NU ÄR DET FAN VÅR <3 4. Såg allmänt galen ut på spicy tidigare idag med Becca

I morse slog det mig hur jävla lycklig jag är. Jag har så många fina människor omkring mig, både nya och gamla vänner. Ja, jag älskar livet just nu. Allt är perfekt.

skrivet av michaela forni.

Jag har kommit till den punkt att jag nog måste hissa upp muren igen. Det går inte mer. Det är för mycket på för kort tid. Kärlek gör för ont. Jag vill säga någonting annat, men jag kan inte. Och jag kommer inte kunna säga något annat om den förrän jag faller dit igen, för vi vet alla att det kommer jag. Om jag träffar någon jag gillar glömmer jag allt jag någonsin tänkt så river jag muren sakta och osäkert. För att sedan efter en tid behöva bygga upp den igen. Samma visa, gång på gång. Samma smärta, gång på gång.


Utmattande, är det.


För kropp och själ. Denna ständiga uppbyggnad av sig själv, brytas ner och byggas upp, fan jag pallar den inte. Jag vet att det inte kommer bli så, jag är för känslig, men hade jag fått välja hade jag varit själv i flera år och sen... när jag är helt och hållen mogen för det... träffat någon jag kan leva med. På riktigt. Utan drama och osäkerhet.


Så många som vill vara med någon och så jag som helst av allt vill vara själv, men ska envisas med att kasta mig in i saker. Livet är ironiskt, förjävligt och underbart.


Bara att leva med det.


Allt blir så mycket lättare med den där muren uppe. Så mycket mer okomplicerat och framför allt, framför allt... mycket mindre läskigt. Att visa vem man är, det är det läskigaste som finns. Skönare att skita i det och bara vara skön.

 

 

(härifrån!)

friday.

Fredagen var fin. Det började med att Madde och Emma kom över för lite käk(hämtmat alltså, hade verkligen inte lagat något) och lite alkoholförtäring. Fick lite mer sällskap senare under kvällen och sedan bar det ut i natten. Fin och bra kväll helt enkelt.

 

(himla fint att det ser ut som det fattas en tandjävel på mig också :)


frukost/lunch

Farligt att kolla på matbilder när magen kurrar. (camillalola på instagram)

 

Är så himla taggad på den här dagen och kvällen. Det var väl ungefär det jag hade att berätta. Puss


tisdagsfrukost.

Dagens frukost.

Har börjat morgonen med en lugn frukost och lite tallest man on earth. Ska snart bege mig mot jobbet för en fotografering för att sedan åka hem igen. Jag har nämligen gått och blivit sjuk. Det suger appung faktiskt.hatar att vänta.

MÄNSKLIG VÄRME, SNÄLLA KOM NÄRMRE!!

I torsdags satt jag på årets första uteservering med Fia. Ganska så härligt! Fredagskvällen var en väldigt händelserik kväll. Jävligt bra med andra ord! Satt dock fast i en hiss ett tag på natten men det var rätt okej ändå. Gårdagen fortsatte lite i samma stil med lite förfestbesök av Madde och Sabina för att sedan möta upp en saknad kusin!

Idag har jag vaknat pigg och glad. Dock har jag sjukt ont i fotjäveln för att någon brud stämplade mig med hennes superklack igår. Varför alltid jag?! Hur som helst, Rut är här på besök också. Första söndagen på länge som jag faktiskt tycker om. Och bättre lär den bli. Puss

tjaaaa.

(bilder via weheartit)

 

Har fått lite dille på den här mannen. Mmmh!


när livet känns fint.

(imorn ska jag fixa en tid hos frissan för min fina utväxt, hehhe)

Hej mina vänner, jag lever! Dom senaste dagarna har jag njutit av min långa ledighet. Så himla skönt med långledigt. Lite som en minisemster. Dagarna har innehållt lite allt möjligt. Festandande, vänner, familj, shopping osv. Bra saker med andra ord! Jag återkommer när jag har lite roligare saker att berätta. Puss!

när rätt blir fel

vi bor i samma stad men har olika dialekter. om någon hade bett mig beskriva den perfekta människan innan jag träffade dig så hade jag beskrivit dig i minsta detalj utan att veta om det.

men nu vet jag vem du är, vart du bor och att du citerar jönssonligan när du är full och vi kan aldrig bli vad vi borde för livet är bara inte så bra och vi är inte sådana som i slutet får varandra.

ska inte inte inte låta det här äta upp mig.

 

(text från den här fina bloggen)


en liten markusbomb.

Torsdagskvällen var en av mina finaste kvällar i hela mitt liv kan jag säga. Vi stod på en bra plats under spelningen, fick ta på dom finaste händerna(ja, han har verkligen drömhänderna!), sjunga och dansa/hoppa loss till den bästa musiken.

Efter spelningen gick Madde och hämtade ut sin jacka medan jag gick och köpte mig en skiva och en t-shirt. När jag står där och ska välja skiva så glider Markus upp bakom disken. Blev så jävla chockad! Hade ingen jävla aning om vad jag skulle säga. Köpte mig en skiva och lät Markus signera den samtidigt som vi pratade lite. Känns fortfarande så jävla overkligt. Gick sen vidare för att möta upp Madde i folkmassan och berätta allt. Stackarn fick höra på mitt lyckotjat hela vägen hem.

Det är så sjukt svårt att återberätta något sånt här, men en jävligt fin kväll var det! kommer leva på den kvällen ett bra tag till.

Bjuder på en liten Markusbomb från min iphone(missa inte videon längst ner):

Madde hämtade upp mig vid tågstationen efter jobbet. Ja, hon kör bil på den här bilden.....
Äta lite mat!
Väntaväntavänta.
Förväntansfull tjej!
Medan man väntar!
Hej! (alla borde klä sig lite mer som Markus)

Och det bästa av allt!! Helvete vad jag vill tillbaka till den där kvällen.

RSS 2.0