vampyr.

 
Kan säga er att det händer inte ett skit hemma hos mig. Försöker kurera mig som en idiot för att lyckas vara pigg till nyår. Har vänt på dygnet totalt, känner mig som en vampyr. MEN! jag har i alla fall lyckats hitta mig en nyårsklänning och lyckats ta mig till ica. Det var då jag hittade det söta 4-packspaketet med ägg. Åh, var bara tvungen att köpa det lilla paketet istället för ett större.
 
Är rätt sugen på den där salladen som jag lyckades klämma i mig på jobbet i torsdags. Men istället för det ska jag värma på lite tacorester. Puss 

lite av julhelgen.

Det har varit fruktansvärt skönt med lite långledigt. Tar en paus från ledigheten med lite jobb idag och fortsätter att vara ledig med start i morgon. Ännu lite mer ledighet. Sjukt skönt!
 
Förutom en bra jul osv så fick jag äntligen min ljusstake <33<3 Åh! älskar den. Goda frukostar har jag också hunnit med och jag kokar ägg på löpande band nu när jag fått äggkoppar! känner mig som en riktig mästare. Juldagen bjöd på en fantastisk utgång med bra människor. Mer sånt tack! och Fridas vinflaska alltså.. SÅ JÄVLA FUL! dog lite när jag fiskade upp den ur påsen, haha.

matmatmatmat.

Frukost och musikhjälpen förra veckan. En bra start på dagen med andra ord. Idag hämtade jag ut mitt fina underlägg från Svenskt Tenn. Så himla fina saker och längtar tills jag får min julklapp därifrån.. Mmmh. Kanske kommer en bättre bild på underlägget i framtiden. När orken infinner sig vill säga.
 
Puss

livet.

1. En glad jag för exakt en vecka sen 2. Bidra ni också!
 
Jag tror att det bästa med december är Musikhjälpen. Älskar att följa Kodjo, Jason och Gina i deras lilla bur. Sjukt bra underhållning med bra artister och dom gör ett så himla fint jobb. Igår bidrog jag med en liten slant och idag skänkte även mitt jobb 1000kr och utmanar resten av våra kollegor i kedjan till att bidra! Som sagt, mycket bra och viktig grej!
 
Nu ska jag redigera lite bilder innan jag packar ihop och tar långhelg! PUSS

det här får bli vår sista dans, det sista vi två ser av varann. se till och krama riktigt hårt, det här är vår sista låt.

Man känner igen sig lite för väl.

första advent.

Började min första advent med frukost tillsammans med mamma. Skönt att kunna äta i lugn och ro.
 
Jag har förresten börjat använda twitter igen. Tänkte att jag skulle försöka hålla kontot vid liv den här gången. camillalola heter jag där. Puss!

RSS 2.0