lite fint en tisdag.

(härifrån! vet dock inte vart bild 2 är ifrån)

Nu ska jag sluta titta på fina gif:ar och sätta ingång med kvällsmaten. Puss

när allting börjar ordna upp sig.

Idag vaknade jag av att hela lägenheten lös. Så himla skönt att gå upp till det här underbara vädret. Jag hann till och med koka ägg i morse(!!). Helt perfekt blev det. Mmh!

orkar inte stå på mina egna ben.

Har haft en himla bra helg. Bra blandning av allt. Fredagen var ruskigt kul, första gången på länge som jag vaknar upp utan ångest. Sjukt skönt! Vet dock inte vad jag gjorde annorlunda. Bilder kanske kommer här i veckan.

Idag har jag skuttat runt med mamma och Rut på Björnö. Hela 5 kilomter faktiskt. Så jäkla härligt vårväder ute idag! Tänkte därför passa på att använda den här energin till att städa upp här hemma. Det ser verkligen ut som skit. Puss på er!

nu kan du få mig så lätt.

fuck off.

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Jag fotade som sagt inte alls mycket när jag var i London. Systemkameran fick vara hemma och engångskameran råkade visst ligga kvar i väskan alla dagar.. Men några bilder tog jag i alla fall med telelito!
Flyga lite flygplan. Sabina och jag!
På torsdagen drog vissa till Camden och jag hakade på till Natural History Museum eftersom jag aldrig varit där!
Justina, Niklas och Nico. Vi köade i ungefär 45 minuter. Men det var det värt!
Fanns massa fint att titta på därinne!
Sabina!
Josefin och Justina. Vi tog oss ett kik i den nya cheap monday-butiken.
KJ, Niklas, Sabina och Nico i den fina rökhörnan.
Har massor av bilder på den här bruden.
Utsikten
I söndags drog vi till ett ställe och kollade på massa livemusik. Finns fan inget bättre! Har dock inga bilder på någon av banden.
Bra kväll!

hejtjatjenarehejsanhohohalloj.

Jag lever. London var så där fint som det alltid brukar vara. Och som vanligt vill jag bara tillbaka direkt.
Tänkte vara duktig och slänga upp lite bilder (dom få som togs, heheh) senare ikväll.

varv på varv i ett elljusspår. samla fart i flera år.

Hej rävar små! Här packas det för fullt. Eller, det går lite sådär. Sakta men säkert så att säga. Jag och Skabbelito drar ju till London om några timmar. Pirrpirr! Kommer bli asbra tror jag! Så, det kommer antagligen vara rätt dött här i några dagar. Ha det fint tills vi hörs! puss

I really fucked it up this time. Didn't I, my dear?

bild härifrån!

Jag åker fan till London på onsdag. Och har ingen jävla aning om vad jag ska packa med mig. Som vanligt. Jag har i alla fall bokat mammas och Tonys tvättstuga(deras är mycket lyxigare än tvättstugan i mitt hus) i morgonkväll. Alltid en start!

För övrigt har jag fått två nya favoritlåtar. Ibland är det bara nåt med vissa låtar. Den här och den här.

det där livet.

Nervositet och ångest är ingen bra kombination. Men man ska ju göra sånt man egentligen inte vågar. Eller hur?

en ego-gif.

Igår var jag och fixade manen hos Ingrid. Vi hade i lite mer färg den här gången
och jag trivs himla bra! puss

att längta.

Saknar sommaren så himla mycket.

där stod ju du som alltid skulle vara min.

En av dom värsta sakerna jag varit med om var när mitt hjärta krossades för ett halvår sen. Jag minns att jag sa till mamma att det gjorde precis lika ont som när Jesper dog. Om inte mer. Och det är ju helt sjukt egentligen. Men samtidigt är det faktiskt någon som dör för en. Det är svårt att komma ihåg exakt hur jag kände, men jag vet att jag hade så fruktansvärt ont i hjärtat. En smärta jag aldrig någonsin hade känt eller visste att man kunde känna. Den där smärtan så många hade pratat om men som jag själv aldrig hade upplevt. Helt plötsligt visste jag hur det kändes att ha ett hjärta i miljoner bitar. För det mesta låg jag i fosterställning hos mamma och ville bara försvinna från den här världen. Allt för att slippa den där jävla smärtan i bröstet.Jag har haft turen att ha många fina människor omkring mig som gjort det möjligt för mig att gå vidare och se saker på helt andra sätt. Och på något märkligt sätt överlevde jag det jag aldrig trodde skulle vara möjligt att överleva. Och här står jag idag, lyckligare än någonsin.

ge mig lite vår och pirr i magen.

Vill ha vår så man kan gå klädd lite så här. (Bild härifrån!)

bara dom senaste dagarna.

Vardagar kan vara rätt fina dom också. På bara två dagar har jag hunnit med att träffa Emma, Nisse, Madde och Fia. Sjukt effektivt av mig! Dog lite när jag hälsade på hemma hos Emma. Alfons(sista bilden) kan vara bland det sötaste jag sett. Åh, nussetuss!!
Fia och jag satt mest och drömde oss tillbaka till JB-tiden. Nu är jag bara taggad på en liten klassfest.. Men det får vi ta sen! Jag hann med en liten övernattning hos Madde i måndags också(därav tandborstebilden). Gäller att passa på när hon är själv hemma.

Nu vill jag ha lunch! inte för att det blir lika gott käk som igår(första bilden) men ändå.

RSS 2.0