det är sånna som du som gör att jag bara vill stänga av allt.

Frukost i Trosa.

Jag tatuerade mig i fredags. Var ungefär lika nervös som när jag skulle ta körkort. Men det gick fint, det gjorde inte alls så ont som jag trodde och Madde var med som fint stöd. Råkade dock klämma sönder hennes arm lite, hehhe. 
 
Nu ska jag införskaffa mig en liten sallad till lunchen här. Puss

there's no time for love.

(den sista är fortfarande en favorit)
 
HÄRIFRÅN

back to work.

Är åter igen tillbaka på jobbet. Kan som vanligt inte låta bli att kika in på hemnets inspirationssida. Tänkte dela med mig lite av det tjusiga jag hittade idag. Det kan vara så mycket jag fastnar för, golven, färgerna, inredningen, detaljerna eller bara bilden i sig.

det är dig jag kommer minnas från den här sommaren.

Trots det dåliga vädret har jag haft en himla fin semster. Har umgåtts med mina fina vänner hela tiden. Tänk vad dom kan göra en glad. Jag hann även med en snabbvisit till Öland och fick se solen i ungefär 30 minuter, alltid något. Och igår åt jag världens godaste club sandwich på Vardagsrum med Frida och Madde, mmh. 
 
Även fast jag börjar jobba i morgon så finns det mycket kvar av sommaren. Bara den här helgen är fullspäckad av roliga saker! puss

kallt hjärta.

Min önskan har gått i uppfyllelse. Jag känner inget längre. Eller, jag känner bara när jag vill känna. Kanske har jag hittat någon slags off-knapp på mina känslor. Jag har kontrollen nu. Jag vill i alla fall tro att jag har kontroll. Mitt hjärta känns iskallt och det låter så hemskt. Men fy fan så skönt det är.
 
 
 
vi får se hur länge jag tycker det är skönt.

sommarkvällar.

Tog ett glas på Å med Frida igår

Om några timmar ska jag hem till Madde för grill, dricka och fint sällskap. Känner att det här kommer bli en bra kväll. Puss

svensk sommar.

Fick åka lite motorcykel igår med Wille (ni kan kalla mig strip-anders och fråga mig inte var det är för jävla creepymin jag gör)

Semestern är i full gång och jag umgås mest med världens bästa människor om dagarna. Det enda jag vill ha just nu är lite finare väder, då skulle allt vara perfekt. puss
 

en liten uppdatering från trosa.

Bor i världens finaste rum på Hotell Vega i Trosa. Tredje gången jag är här. Älskart (ni kan följa mig på instagram: camillalola)
Det första jag gjorde när vi kom fram var att beställa in den här godsaken. Fyfan vad gott det var
Jag och Max tog oss en sväng för att handla lite myyyys
Frukost
Hann med några timmars sol och bad idag
Lilleman badade (jag med faktiskt)
Kvällens sista mål. Eller nej, har köpt med mig lite cola och några ostiga saker

nu börjar semestern ✿❀❁✿❀

Min nya byrå(som får agera tv-bänk på grund av förvaringsbrist här hemma) är äntligen på plats! Såklart ska jordglobslampan sluta fungera när allt är klart och på plats. Jobbigt.
 
Imorgon far jag iväg till Trosa i två dagar med pappa och bröderna. Vi kommer bo på samma mysiga lilla hotell som vanligt. Längtar redan till frukosten. Puss

helgen.

Vi började fredagen med lite grill och dricka hos Wille. Himla gott var det och en fin kväll fick vi.
Lördagen fortsatte i samma stil fast bara med massa flickor, sjukt bra kväll det där. Är så glad för alla fina människor jag har omkring mig. Här kommer i alla fall några bilder från helgen:
Grillmästarna Wille och Kim
Jag och världens bästa
Jag och Kim
Mycket tjusigt, Fredrik, Kim och Martin
Lördagen, jag(ser ut som jag har en påle i röven, jag vet), Frida och Matilda

girls.

 
Är fast i den här serien. Sträckkollade sju avsnitt igår och har några kvar till ikväll. Har ni inte sett den borde ni verkligen göra det! en sak som jag gillar extra mycket är att tjejerna inte är sådär pinnsmala och "perfekta"(typ som i gossip girl). Hur som helst, jävligt bra serie, så kollakollakolla!

RSS 2.0