en tisdagsmorgon på vasagatan.


En enkel frukost i morse tillsammans med solsken och nya pioner.

nu kan du få mig så lätt.

Livet är fan bra konstigt. Ibland känns det så fint i lilla hjärtat och i nästa stund känns det lite som i den här videon. Känslorna svänger rejält just nu. Jag är bäst på att tro det värsta om folk, och så kommer det ett fint litet sms med förklaring till allt. Så känner man sig dum igen.

 

Minns inte när mitt hjärta slog normalt senast. Eller jo, kanske. Men jag tror jag gillar när det känns som att hjärtat ska sprängas i vilken sekund som helst. Fast det skulle vara skönt om det kunde börja slå i normal takt, bara för en stund.


när hjärtat inte längre vill vara med.

Är trött på den här ångesten och det ständiga trycket över bröstet. Det går liksom inte mer.

två anteckningar från mobilen.


lite london.

Jag och Becca tog oss som sagt ett besök i London för en vecka sen. Det var precis lika fint och mysigt som vanligt. Vi turistade, åt gott och shoppade en del. Tur med vädret hade vi också. Det var bara en dag det som det kom lite regn. Bjuder på en liten bildbomb från telefonen. Det kommer säkert dyka upp fler bilder senare. Puss så länge!
Vårt hem i några dagar
Mysigt hade vi det
Vaknade varje morgon av att Becca släppte in all sol. Tog typ en kvart innan jag kunde se normalt
Sola från sängen kunde man göra om man ville!
Frukost i Hyde Park
Åka lite buss
Tog en sväng till Camden och den här roliga butiken bland annat
Åt mat också såklart
Och fikade
En sväng till Notting Hill en eftermiddag
:')
Snygg lampa i någon av butikerna
Åt middag i Notting Hill. Gott som fan!
Drack lite goda drinkar
Turistiga var vi också!
Sista kvällen
Fick avslutas med lite mer goda drinkar
En fin helg med en fin vän!

om du är bränd och rädd, lägg av med det.

lättare sagt än gjort tror jag.

london i morgon.

Jag vet inte om jag nämnt det på bloggen men imorgon åker i alla fall jag och Becca till London! Jag misstänker att det kommer bli en hel del turistande eftersom Becca aldrig varit där, ser fram emot det. Har inte planerat så mycket förutom att besöka Camden. Vi tar det lite som det kommer tror jag. Har ni tips på något som vi inte får missa så skicka iväg en liten kommentar bara! kan vara vad som helst, restaurang, butik, café osv..

 

Om ett tag ska jag skutta ner och möta upp Fia och Johanna för en fika. Johanna som äntligen är hemma från en vinter i Åre!! Sen ska jag väl försöka packa med mig något vettigt till London också. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ta med systemkameran eller inte.. Svårt.

 

PUSS


mänsklig värme.

vi vaknar upp från obefintlig sömn och han kramar om mig när jag vilar huvudet på hans bröstkorg. hör hjärtslag men är inte den som räknar längre utan bara konstaterar att han antingen har tidernas snabbaste vilopuls eller att jag har rubbat den. han citerar markus krunegård och sedan lyssnar vi på musik i sängen och vägrar vakna upp till verkligheten igen för att vi har påbörjat något som kan ta slut när som helst, imorgon eller aldrig och vågar inte riskera att rasera redan nu.

snälla krossa inte det här. krossa inte mig.

 

 

(träffsäker text härifrån)


mat och musik.

Igår drack jag vatten till min sallad istället för cola(ja, det är fan stort). Drack två stycken idag istället.. hehe. Dåligt. Men jaja. När jag ändå är inne på cola så pantade jag burkar för 125 kr i helgen.. Hur har allt fått plats hemma hos mig?!

 

Om kvällarna ligger jag mest och lyssnar på musik i timmar. Rätt fint.


tomma skal som suktar efter innehåll, fyller alla dansgolv, stryker längs varje vägg. går ensam hem igen.

har aldrig känt ett hjärta slå så kraftigt och snabbt som den dagen.

ett hjärta som inte är mitt. långt ifrån mitt.


valborg.

Valborg var så jävla oplanerat men slutade så himla bra! Kvällen började med ett gäng tjejer. Det var meningen att vi skulle grilla men jag och Becca orkade inte vänta på grillen så vi stekte vår lyxmiddag istället. Senare under kvällen puttrade jag och Becca vidare mot Viksäng. Jävligt bra kväll faktiskt! Här kommer några tjusiga bilder:


Lyxmiddagen! (ja, min ena korv är lite avbiten, jag var lite hungrig)

Findukning och allt

Hej hej!

Tjusigt lagfoto. Oscar, Fredrik, Gustav, Kim, Becca och Wille

Jag, Fredrik, Gustav och Wille

Den där hatten var fin, och populär!

Jag och Kim

.

varför fortsätter man när man egentligen borde sluta?

RSS 2.0