ge mig nåt som tar mig någonstans.

Gårdagens frukost, på min lediga dag och allt.
 
Det här vädret tar sakta men säkert död på mig. O R K A R  I N T E.

det enda jag saknar här nu är du.

Fredagen spenderades i Uppsala för lite Krunegård. Fan så bra det var. Det är alltid svårt att återberätta spelningar. Men att få stå och hålla om sin bästa vän samtidigt som man sjunger med till Stjärnfallet är bland det finaste jag varit med om. Gah. Känslorna. Så jävla fint bara. 

i morgon kommer vara en bra dag.

1. Gårdagens lunch med Sofie. Så himla lyxigt att få lunchsällskap på jobbet 2. Gårdagens kvällsmat. Ja, jag är lite lat 3. Köpte ett nytt halsband igår
 
I morgon ska vi till Uppsala och se Krunegård och det ska bli fantastiskt. Längtar även rätt mycket till känslan jag brukar få efteråt. Det går inte att beskriva. Ingenting spelar någon roll. Jag analyserar inte och bryr mig inte. Allt får bara vara som det är för just då är livet så jävla underbart. Har saknat den känslan.

jakten på det perfekta livet.

 
Älskar att få följa med Hanna Hellquist på jakten på det perfekta livet. Det finns redan tre avsnitt ute som ni hittar här. Hittills har vi fått följa med på shopping med Peter Siepen, undrat varför alla vill föröka sig och hur man blir ihop. Kvällens avsnitt handlar om den perfekta kroppen då bland annat Bingo Rimér är med. Bästabästa Hanna! (ikväll kl 21 på ettan alltså)

en vecka kvar!1!!!11

 
Idag är det bara en vecka kvar tills vi står i ett folkhav och sjunger oss hesa till Markus musik. Jag är säker på att det kommer bli minst lika magiskt som när jag såg honom på Kägelbanan i mars(klippet), minns fortfarande hur jävla lycklig jag var efteråt. HERREGUD, ge mig den 23:e nu!

fredagsmat.

Plockmat från en italiensk delikatessbutik. Mmmh, det satt fint kan jag säga. Bra fredag. Puss

mat och katter.

1. Fan vad kul det är att laga köttfärssås! man kan ha i så himla mycket gott och mixtra med kryddor, mmh 2. Nytt skal till ny telefon. Vet dock inte riktigt vad jag tänkte där, med tanke på att jag är katträdd.. Men tycker han är lite fräsig ändå!

flummiga tankar en fredagsnatt.

hur ska något kunna gå över när det aldrig fick ett riktigt slut,
eller ens en riktig början?

food.

Om ni bara visste hur sugen jag är på den översta måltiden just nu! men jag ska vara duktig och äta min matlåda idag. Annars är jag rätt nöjd över att jag hann koka ägg och äta frukost i morse. Vardagslyx.
 
(camillalola på instagram)

RSS 2.0