☂☂☂☂☂☂☂

det är storm i sverige, orkaner i skåne. det har stormat i mig det senaste året.
alla är rädda, men jag är glad över att slippa vara ensam och rädd idag.


inte nu, kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott.

(ett utkast från förr som aldrig blev publicerat)
 
Ibland vet jag inte vad som är värst, att se sin vän lida eller lida själv. Troligtvis det förstnämnda. Det spelar liksom ingen roll vad man säger, eller hur många gånger man upprepar "det blir bättre". Varje gång en person sa så till mig så ville jag bara skjuta personen i huvudet. Nästan. Det är så jävla svårt att tro att någonting kan bli bra när man är på botten. När man inte kan komma längre ner i skiten. När man ligger i fosterställning, redo att springa ut framför första bästa bil.
 
Det enda man kan göra är att härda ut. 
 
Och jag vet ju att det blir bättre. Det blir ungefär tusen gånger bättre. Synd bara att man inte förstår det när man ligger där på botten och kravlar.

tjugonio kvadrat.

Här är alltså mitt lilla bo. Nästan allt. Det andra är nog inte så intressant att se på. Det har kommit upp lite mer saker sen sist jag fotade, lite mer inbonat nu. Det bästa med hösten är i alla fall alla levande ljus. 
 
(är verkligen inte nöjd med bilderna men orkar inte riktigt bry mig just nu, så det här får faktiskt duga)

bra vänner och sånt där.

I fredags hade jag och tjejerna lite vinkväll hemma hos mig.
 
Ska försöka göra något vettigt av den här dagen hade jag tänkt. Ska åtminstone försöka köpa nya glödlampor, nog för att det är mysigt med levande ljus, men kan vara skönt att se något ibland också. Jag ska försöka hinna fota mitt lilla hem idag också innan det blir helt svart ute. Jag borde lyckas med dessa två saker idag tycker jag..

ett fel närmare rätt.

att det kan få plats så jävla många känslor i min lilla kropp, knäppt.

drömmer mig bort i turkosa kök.

Bilder härifrån.
 
Jag funderar på att fota om min lägenhet. Det har ju hänt lite sen förra gången jag la upp bilder på den. Får bli till helgen i så fall. Tåls att tänka på. Något som skulle vara intressant?

torka aldrig tårar utan handskar.

Manus av Jonas Gardell.
 
Missade ni "torka aldrig tårar utan handskar" ikväll borde ni verkligen gå in här och kika! blir så jävla berörd av sånt här. Det finns så mycket att säga men just nu är jag bara tom på ord. Blir galen på folk som inte kan acceptera homosexuella personer(för att uttrycka mig milt). KÄRLEK SOM KÄRLEK!! hur som helst längtar jag till nästa måndag för det andra avsnittet. 
 
Från SVT´s sida:
 
Det är 1980-tal och de allra modigaste bögarna har börjat resa sig för ett liv i frihet. Rasmus flyr trångsyntheten i Koppom och flyttar till Stockholm där han möter kärleken i Benjamin. En tid av lycka tar sin början samtidigt som unga män börjar magra av, tyna bort och dö. Aids har drabbat Stockholm. 

söndag.

Söndagsfrukosten
Bra fredag!
 
Den här helgen har varit himla bra med bland annat hemmafest och fina vänner. Och nästa helg kommer bli minst lika bra! Har precis kommit hem från ett besök hos en nyfödd liten Milla. Herregud, inte ens ett dygn gammal!!! Nu väntas i alla fall lite skönt soffhäng och Solsidan. Puss

onsdagsmiddag.

Åt som sagt på Nya Hattfabriken igår. Älskar den här typen av vardagslyx, man behöver sånt för att överleva dom här gråa dagarna. Becca åt musslor och jag åt ryggbiff. Jag vågade inte på mig en råbiff som jag varit sugen på att testa ett tag, men nästa gång så! Vi pratade och skrattade om det senaste halvåret och hur mycket vi hunnit med. Varför går tiden så fort?

när allt faktiskt känns rätt perfekt.

Om ett tag skuttar jag och mina räver mot hattfabriken för en sen onsdagsmiddag.

du och jag är ett bättre par på en rökig bar.

Njuter av att vi dansar bättre utan kläder äntligen finns på spotify! lite smidigare att lyssna nu än via P3. Bästabästabästa Markus. Längtar ännu mer till 23 november och Uppsala nu.

1 oktober.

Sjukt att det redan är oktober. Vart tar tiden vägen?

RSS 2.0