livet!

 
Tackar livet för ytterligare en bra helg. Utemat, biomys, prat, fest, sol, vänner och familj. Precis vad jag vill fylla min ledighet med. Exakt just nu är allt perfekt.

gårdagens.

 
Det var ju skapligt längesen jag jag delade med mig av en liten outfitbild nu. Så den här bilden från gårdagen passar bra tycker jag. 
 
Jäklar vilken bra dag det var. Jag behöver då inte mycket för att njuta av livet, så är det. Många småsaker betyder mycket faktiskt. 

sunny sunday.

 
Helvete vad jag har njutit av den här dagen. Vaknar i tid av en strålande sol. Följer med mamma på en snabb visning för att sedan ta oss ner mot hamnen och lunch. Vi åt en lätt soppa på Kajplats 9. Potatis och purjolökssoppa med pilgrimsmusslor. Så jävla gott! Nu vill jag boka in en liten middag där inom en snar framtid. Vad skulle livet vara utan gott käk?!

fredagsinspiration.

Tänkte dela med mig av lite hem och inredning som inspirerar mig. Nu när jag ska skaffa mig ett nytt hem så leter jag inspiration överallt. Det mesta av min nya inredning har jag bra koll på, men fortfarande lite grejer jag behöver bestämma mig om. Hur som helst, här kommer tolv inspirerande bilder. 
 
Alla bilder via Hemnet Inspiration.

new dress.

En ny liten kärlek som kom med posten igår. Åh. Vi kommer trivas så jäkla bra ihop.

vin, prat, tapas och dans.

Lördagen var en bra och effektiv dag på många sätt. Jag och Emma körde igång med ett transformes-pass på sats. Trodde jag skulle dö. Åtmisntone att jag skulle behöva gå på toa och spy! *vältränad tjej* Dagen fortsatte med allmänt fix och städning. Klockan slog 18 och det var dags att bege sig mot Vardasrum för mat. Kvällen fortsatte hemma hos mig med bra och viktigt prat innan vi dansade ut i natten. Så himla bra kväll/natt.
 
Vi tar ett litet kik (några av bilderna är snodda från Emmas instagram @emmabrovin): 
 
Peppad och redo för lördag!
Vi beställde in tapas
Det var riktigt gott kan jag tala om
Den klassiska toabilden! En toppenkväll med en av mina bästa <3

att hellre ha ett krossat ben än ett krossat hjärta och så.

Som dom flesta av mina vänner vet så älskar jag Michaela Forni, på många sätt. En av dom största anledningarna är för henns fina och bra texter om kärlek. Kärlek som kan smärta som fan, det där man känner igen sig i. Och ingen är gladare än jag att bok nummer två är på väg! 
 
Men det jag vill tipsa er om är Michaela och Dashas podcast. Självklart pratar dom om allt som har med kärlek att göra. Helt underbart. Igår när jag inte kunde somna så lyssnade jag på deras senaste avsnitt som handlar om olycklig kärlek. Michaela förklarar känslor så jävla bra och jag känner igen mig i så himla mycket av det hon säger. Och precis som hon nämner i avsnittet, jag skulle också MYCKET hellre välja ett krossat ben framför ett krossat hjärta. Vill aldrig någonsin mer känna den där jävla smärtan, den är fruktansvärd. Psykisk smärta är så mycket värre än fysisk smärta för mig.
 
Så, gör det enda rätta och börja lyssna på deras pod som ni hittar på iTunes och även HÄR! Puss

ny vas.

I brist på "riktiga" bilder får ni två gamla instagrambilder av mig. En ny vas från Sia och en enkel men smarrig frukost jag åt för några veckor sen.

new home.

Äntligen är papprena skrivna! PÅ MIN NYA LÄGENHET <33 Mitt nya hem är på 39 kvadrat med kök(!!), högt i tak och kanske det bästa av allt, fiskbenskparkett. Vet inte i hur många år jag drömt om ett hem med fiskbenskparkett. Det är i alla fall en liten dröm som slår in. Känns fint.
 
Jag saknar verkligen att fotografera privat. Så fort kameran kommit tillbaka från lagningen (ja, den la av mitt i en fotografering på jobbet, otroligt kul) ska jag bli duktigare på det. Och ännu roligare ska det bli att fota inredning när jag får ett tjusigt hem. Vill återuppliva den här bloggen, inte bara fylla den med instagrambilder (nog för att jag gillar sånt också). Hoppas ni är lika pepp som jag! Puss

sweetness.

 
Den här fina lilla saken är förhoppningsvis på väg hem till mig nu. Jag har tänkt att vi ska spendera många fina nätter ihop i vår och i sommar. Så nu ber vi lite till klädgudarna att den sitter som en smäck också!

helgen via instagram.

 
I fredags hade vi lite skräckfilmskväll hos mig. Jag, Madde, Sabina och lilla Rut var med på ett hörn.
 
Fin flaska som skulle förtäras på lördagkvällen.
 
Jag och Madde, redo för kvällen!
 
Matilda ska kika vart Kap Verde ligger. Tror det är första gången den där jordgloben faktiskt kommer till nytta! förutom att ge ljus då, såklart.
 
Idag körde jag och Madde på lite bakishäng, som blivit lite av en tradition känns det som.  

friday.

Igår hade jag på mig min lilla rävblus, dom syns dock väldigt dåligt såg jag nu. Den trivs jag i. Till lunch fick jag finbesök av Madde! Rena vardagslyxen att få gå ut och äta med vänner på lunchen. Jobbar ju ej i samma stad som jag bor i, därför det blir lite extra när dom kommer på besök!
 
Fredag idag och då är jag alltid pepp! även fast just den här kvällen inte är så planerad. I morgon däremot så får vi nog himla kul, passa på att vara med vänner innan dom beger sig tillbaka till sin pluggstad. Skönt att det snart är sommar så dom får lite lov. Puss

en sån där kväll bara.

Igår var en sån där kväll när man bara ligger och stirrar i tomma intet och lyssnar på musik. Och tänker. Det var längesen sist faktiskt.
När jag precis kan snudda vid det jag vill ha så slår jag bort det. Rädd? Jag vet inte. Istället väljer jag det som jag vet kommer skita sig. Väljer nästan lite medvetet att sätta mig i skiten och bli sårad. 
 
Vet inte ens vad jag vill säga med den här texten. Bara svammel. Försökte nog mest att göra en liten analys av mig själv igår, varför jag väljer som jag gör. Varför måste man alltid vilja ha det man inte kan få?

RSS 2.0