ost och kex-lördag.

 
Började min lördag med lite shopping och lunch ute vid Skultuna Mässingsbruk. Fick med mig fem stycken Kin-ljuslyktor hem. Tur att min faster jobbar där och är bra smakråd och hjälper till med min beslutsångest, haha. Så himla nöjd.
 
Kvällen spenderade jag tillsammans med Madde. Vi körde en lugn filmkväll med ost och kex. Vi kände att vi behövde komma i stämning inför nyår, så vi gjorde det enda rätta och kollade på Project X. Sjukt skön lördag.

precis så.

 
 

vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allting på våra fyllehuven.

Jag och min regnbåge är redo.

onsdag.


två badrum jag skulle kunna tänka mig.

via min pinterest.

bra helg.

Vill byta matta..
Finns ingen som hon
 
Jag har haft en rätt perfekt helg, en sån man kan tänka sig varje helg ungefär. Fredagen spenderades i mitt vardagsrum tillsammans med Pernilla och Emma. Vi drack vin och snackade. Det gick åt nästan tre flaskor?! Mycket att prata om med andra ord. (Typ som att SE HÅKAN PÅ SÖNDAG)
 
Lördagen bjöd på två kalas. Först ut var Sofies kalas. Det bjöds på pizza, glass och släkt-häng. Längtar verkligen till den stora 25-årsfesten. Känner mest "kör tills vi stupar". Kommer bli så fruktansvärt kul! Mot kvällen for vi hem till Sabina som bjöd in till festligheter. Gick visst ner några glas champagne. Vilken kväll vi hade!
 
Söndagen bjöd på prat och mys. Först med Sabina och när kvällen kom for jag hem till mamma som är gräsänka. Rätt bra helg om du frågar mig!
 

störd.

Jag trodde liksom att mitt psyke blivit lite bättre sen mitt fjortonåriga jag.
Åtminstone lite.
Tydligen inte.
Hur kan man ständigt drabbas av panik så fort något går åt det seriösa hållet?

prinsessan eva, i nylackerade skor.

 

kom igen.

 
 

RSS 2.0