göteborg.

Vilken otroligt fin första vecka jag haft på min semester. Det började med att jag åkte till Frida i Göteborg i söndags där vi hängde i två dagar. På tisdagen var det dags att åka över till Köpenhamn, där stannade vi i två dagar för att till sist åka över till Helsingborg på torsdagen. Men jag tänkte att jag delar upp städerna i olika blogginlägg. Så vi börjar helt enkelt med Göteborg. Vilken fantastisk jäkla stad det är alltså. Egentligen gjorde vi inte så mycket i Göteborg. Lagade mest god mat, solade och badade. Ungefär det man behöver!
 
På måndagen åkte vi ut till Saltholmen för att sola och bada från klippor. Så himla himla fint och skönt.
Frida.
Jag.
Njöt som tusan!
 
 

lördagsfrukost.

Idag kom mamma över på en snabb lördagsfrukost.
 
Ikväll ska jag på avskedsfest hos mina vänner som flyttar till USA om två veckor och imorgon sätter jag mig på ett tåg mot Göteborg. Från Göteborg ska jag och Frida åka över med färjan till Danmark. Kommer bli fantastiskt kul och skönt.

lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

Ikväll var jag med mina Maddor på förhandsvisningen av Känn ingen sorg. Så jävla fin film. Grät som ett litet barn. Vi alla tre satt där och grät på rad. Känner bara ÅH. Alla borde se denna film. Verkligen. 
 
Nu ska jag samla mig lite. Njuta av alla känslor ikväll. Puss

svammel.

Det är jobbigt när man vänjer sig vid saker. Fäster sig.
För det blir så fruktansvärt jobbigt när detta mönster bryts.

food.

1. Åt den tradionella sommarlunchen med jobbet i fredags. Nå djävulskt gott. 2. Jag kan faktiskt inte minnas då jag senast åt en sån här vanlig frukost innan jobbet. Känns fantastiskt skönt att börja komma in i lite rutiner igen. Dock inget smör, är lite tomt i kylen för tillfället..

RSS 2.0