new home.

1. Blir alltid så himla avis när jag får syn på dessa tavlor hemma hos kunderna. Men har beställt en liknande som jag ska rama in.
 
2. Häng i nya lyan! Igår fick jag nämligen mina nycklar till mitt nya hem! så himla lycklig. Jag var där och kikade runt igår och fick även över en flyttkartong. Men flyttfirman kommer först på måndag och kör över allt. Känns hur jäkla bra som helst! Kolla bara på mitt fina golv <33

midsommar.

I fredags var det midsommar. Jag tänkte att vi kunde ta oss ett litet kik på hur det såg ut. Tog inte alls många bilder, så dom flesta har jag snott från Mattias och dom flesta bilderna är från dagen. 
 
I år köpte jag mig faktiskt en krans. Förra året var jag för lat att göra en så jag kände att det var dags att kompensera det detta år. Här ligger den fint på kylning.
Rätt peppad!
På väg till Kim!
Jag och Emma.
Emma chillar lite på gungan.
Två glada killar, Rasmus och Wille.
Kim och jag.
Vet inte riktigt vad som händer här. Tror dom äter sill!
Alla skulle vara med och fira!
Jag och Mattias.
Emma, Tysken(Marcel) och jag. Vad gör man inte för att rädda en fin bild....

beslutsångest.

1. Rum21 2. EM möbler 3. Åhléns 4. Ellos 5. Rum21 6. Åhléns 7. Ikea 8. Mio 9. Ikea
 
Slänge ihop ett halvdant kollage. Detta är lite av det jag vill ska finnas i mitt nya kök. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha aluminiumstolar i orange eller svarta pinnstolar till det vita bordet. Blir det pinnstolarna får det bli en färgglad matta till (troligtvis den på bilden), annars en svartvit. Ni får gärna säga vilken stol ni tycker! En kökslampa har jag inte hittat än och den fina tavlan med växterna ska nog klickas hem till köket.
 

HAY.

 
Jag har ju gått och suktat efter den här brickan från HAY i över en månad nu. Så förra veckan gjorde jag slag i saken och klickade hem marmorbrickan. Jävlar vad fin den kommer bli i mitt nya hem. Nästa fråga är vad som ska få pryda den lilla brickan..
 
(bilder snodda från blackbirdstyle)

I´m alive.

 
Hej gott folk! Jag lever. Typ. Jo men det gör jag. Jag fortsätter att njuta av denna lilla sommaren. Bland annat med att åka på festivaler och fira midsommar. Hultsfred var hur bra som helst och nu är en biljett till Emmaboda jäkligt nära.
 
På fredag(!!!) får jag nycklarna till mitt nya hem. Det ska bli så himla ljuvligt så ni anar inte. Men innan flytt är det massor av saker saker som behöver fixas. Sånna där praktiska och tråkiga saker. 
 
Jag ville nog mest bara kika in här och visa att jag lever. Just för stunden sitter jag i soffan och lyssnar på Krunegård och har ett litet sting av söndagsångest. Söndagskvällen är inte den ultimata singelkvällen. För det mesta brukar jag ändå uppskatta söndagar. Men inte jättejättemycket ikväll.

26 timmar i linköping.

I lördags packade jag mig en väska och for till Linköping för att umgås med min Becca. Vi har haft det så jäkla trevligt och mysigt. Vi har ätit massor av god mat, jag har blivit ompysslad och träffat härligt folk. Vad mer kan man begära? Känns skönt att vi har ett nytt datum att räkna ner till nu. Det är tråkigt när det går alldeles för lång tid mellan gångerna man ses. Hur som helst, lite så här såg lördagen och söndagen ut: 
 
En peppad jag, redo att åka tåg!
Becca hade bokat bord på en tapas-restaurang åt oss på kvällen. DOG MATDÖDEN, så jävla gott!!!!
Finner inga ord för hur gott allt var! På bild: superdupergoda musslor med massor av vitlök.
Vin med jordgubbar. Mmm
Klassiker!
Dagen efter serverades denna lyxfrukost. Satt himla fint kan jag tala om!
Innan det var dags att sätta sig på tåget dagen efter så strosade vi omkring på stan och åt lunch. Köttfärspaj slog jag till på. Även glass och ett besök i Cloetta-butiken hann vi med också.

RSS 2.0