cabin porn.

 
Hanna tipsade om cabin porn. ÄR FAST! Bara bläddrar sida efter sida. Så många fina miljöer. Kika in!

news.

 
Behöver lite mer tavlor i mitt hem, så därför sparade jag kanske den finaste påsen jag någonsin skådat, som ni kan se inramad på första bilden. Min ring som jag fick av Sabina i present anlände i den där. Älskar den i alla fall. Och att den är från Sabina gör det lite extra fint. Skorna hämtade jag ut igår. ÄLSKAR DOM. Nu får det gärna bli lite varmare ute så vi kan skutta omkring på härliga äventyr tillsammans!

lördagsvin och dans.

1. Den klassiska egobilden innan man ska göra nåt kul 2. Johanna, Fia och jag
 
I lördags "firade" vi Fias sista utekväll. Skuttade glatt iväg med mitt vin till Fia för en skön förfest. En bra kväll på många sätt. Så jävla tråkigt att jag inte får se Fias nylle på cirka tre månader. Och snart dröjer det innan jag får se Johanna också, wääh. JAJA. Bra vänner det där i alla fall!

lolitas.

Som vanligt lite fint från lolitas.se
 
Skulle så gärna vilja sitta och ta en fika i den där trädgården. Gah, sommar, kom!!

vårkänslor.

(@camillalola på instagram)
 
Småsaker kan göra en glad, som lite ny inredning till exempel. Fick syn på en ett fint underlägg/skärbräda när jag och mamma var på Ica. Eftersom det var min namnsdag den dagen så tyckte mamma att jag skulle få den. Passade även på att besöka Lagerhaus för några dagar sen och köpte hem en ny tvål och en kudde. Tvålen doftar ruskigt fräscht!

2 veckor med ren lycka.

 
Jag lever! Jag har bara varit lite upptagen med att leva livet på Kap Verde i några veckor och så. Jag åkte alltså dit med Larsa och Alex för att hälsa på lille Jocke som jobbar där. Dom där två veckorna var så jävla välbehövliga för mig. Träffade så otroligt många härliga människor. Inga problem och konstigheter. Vill ha det lika okomplicerat här hemma som vi hade det där. 
 
(På bilden: cirka 15 timmar efter min hemkomst togs den här bilden och jag var så himla glad)

RSS 2.0