life.

1. I fredags tog jag, Sabina, Madde och Amanda oss några glas ute och snackade lite skit. 2 och 3. I söndags var det dags för Milla att döpas. Älskar dessa bilder.
 
Om några dagar är det helg igen och jag har en känsla av att det kommer bli en av dom bättre helgerna. Mycket roligt på gång!

en lördag.

 
Igår vaknade jag pigg och fräsch. Typ. Så jag och Madde bestämde oss för att ta en springtur runt svartån. Hur jävla skönt och mysigt som helst i det fina vädret. Älskar verkligen Västerås på sommaren, så himla fint. När vi hade varit duktiga vandrade vi till Ica för att köpa oss en härlig lördagsfrukost. Så jävla gott. Goda och stora frukostar är verkligen bland det bästa som finns. Dagen fortsatte ut mot Ängsö för fika och mys. Och poff så var den dagen försvunnen.

om 47 dagar.

Jävlar vad tiden går. Endast 47 dagar kvar tills jag får boa in mig i mitt nya bo. Sist jag kollade var det typ 70 dagar kvar. HERREGUD! Jag är så ivrig. Vill bara flytta in nununu!

måndag.


lite av livet.

Oj så mycket som hänt sen sist jag var in och skrev här. Vi har firat Valborg, haft en saknad vän på besök och firat två av mina bästa vänner, bland annat. Just nu är livet så jävla fint och ännu bättre kommer det att bli nu när sommaren kommer. Roliga fester, min flytt, resor, och enkla saker som grill i parker med härliga människor. 
 
Några bilder från dagarna som gått:
 
Det var Valborg och det firades lite lätt hemma hos Emma och Mattias med ett gäng.
 
Becca var äntligen hemma en hel helg på besök. Vi hann ses alla tre dagar, så jävla underbart. På fredagen gick vi till Vardasrum för middag och snackade ikapp dom senaste månaderna.
 
Sedan blev det dags att fira mina prinsessor. Vilken kväll! Blir nog många minnen från den här festen i framtiden.
 
Jag och Madde hade självklart förberett lite jello shots. 
 
Jag var glad över att träffa dessa män igen! Wille och Gustav.
 
Bra present Emma fick av oss.

vårkänslor och kattskor.

Igår skuttade jag omkring i mina kattskor. Äntligen tillåter vädret det!

RSS 2.0