välkommenhemfest.

Jag och Madde.
Jessica.
 
Min vän Madde har ju äntligen kommit hem från USA. Förra onsdagen firade vi med Spicy(<33) och i lördags firade vi med alkohol. Detta innebar jävligt gott käk hos Maddes pappa plus sambo, fint sällskap och sedan avslutade vi kvällen med att dansa ut i natten. Himla bra kväll!
 
Och idag är det faktiskt bara en vecka kvar tills vi flyger till USA för att hälsa på andra Madde som stannar kvar en stund till. SÅ JÄVLA KUL!

orientalisk matta.

 
Igår köpte jag mig en matta till köket. ÄR SÅ HIMLA NÖJD!! Det var verkligen bara den som saknades där känner jag. 

stylein.

 
Igår invigde jag min nya kappa från Stylein. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Känns faktiskt riktigt skönt att för en gångs skull ha en varm jacka till vintern.

livet.

 
 
(via min Pinterest)
 

ny golvlampa.

 
Jag är så nöjd med min nya golvlampa! Den passar perfekt hemma hos mig, speciellt till min fiskbensparkett. Det känns fint att ha en riktig lampa i svensk design. Nu väntar jag bara på mitt soffbord som troligtvis ska anlända här i slutet på månaden.
 

det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid.

 
Efter flytten har jag ju hittat otroligt många skor som jag totalt glömt bort existerade. Paret ovan är några av dom! Älskar dom. Får dock skavsår rätt snabbt, måste gå in dom mer tror jag.
 
Det här har varit en fantastiskt lugn helg utan fest och alkohol. Jag behövde verkligen det. Det har varit festligheter så långt bak jag kan minnas. Kräftskivor, flera födelsedagskalas, inflyttningsfest m.m. 
Gårdagen spenderade jag tillsammans med Sofie, vilket resulterade i en vinterkappa från Stylein. Försöker intala mig själv att jag är värd den trots att jag blev rånad. Har ju trots allt inte haft en vinterjacka på minst två vintrar (alla är så himla fula??). Så jag tänker att den här får representera dom två åren utan vinterjacka.... Gah! Aja, det var kärlek vid första ögonkastet, och det är väl alltid något?!
 
Mot kvällen blev det pannkakor ute hos min faster och farbror för att sedan avsluta kvällen i Sofies soffa med popcorn och film! Känner mig så himla utvilad! Och har skickat in mina ansökningar till högskolan nu också. Som vanligt i sista sekund, men nu kan Sofie andas ut. Håhå.

så jävla klar.

Jag känner mig klar. Vad som menas med det vet jag inte riktigt. Bara att jag är klar.
 
Kanske var det när någon tog min hand i sin. Kanske var det då jag förstod. Förstod att allt jag pysslar med är skit. Och vad gör man när man känner sig klar? Jag vet inte alls.

happiness.

Är så glad över mitt fynd på Bik Bok. Magtröjan alltså. Rea och allt!

jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals.

 
Alltså, Maggio. Älskar att hon släpper låt efter låt fram till skivan släpps. SÅ JÄVLA BRA ALLTIHOP?!?! dör. Och att hon nu ikväll släppte en låt tillsammans med Håkan, fyfan så fint! Helgen, du är mer än välkommen. Gud vad vi ska dansa till detta!

en vardagsfrukost och en onsdagsdrink.

1. Blir glad när jag hinner med sånna här frukostar innan jobbet. 2. En onsdagsdrink på Circus förra veckan med Sabina.
 


RSS 2.0