det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid.

 
Efter flytten har jag ju hittat otroligt många skor som jag totalt glömt bort existerade. Paret ovan är några av dom! Älskar dom. Får dock skavsår rätt snabbt, måste gå in dom mer tror jag.
 
Det här har varit en fantastiskt lugn helg utan fest och alkohol. Jag behövde verkligen det. Det har varit festligheter så långt bak jag kan minnas. Kräftskivor, flera födelsedagskalas, inflyttningsfest m.m. 
Gårdagen spenderade jag tillsammans med Sofie, vilket resulterade i en vinterkappa från Stylein. Försöker intala mig själv att jag är värd den trots att jag blev rånad. Har ju trots allt inte haft en vinterjacka på minst två vintrar (alla är så himla fula??). Så jag tänker att den här får representera dom två åren utan vinterjacka.... Gah! Aja, det var kärlek vid första ögonkastet, och det är väl alltid något?!
 
Mot kvällen blev det pannkakor ute hos min faster och farbror för att sedan avsluta kvällen i Sofies soffa med popcorn och film! Känner mig så himla utvilad! Och har skickat in mina ansökningar till högskolan nu också. Som vanligt i sista sekund, men nu kan Sofie andas ut. Håhå.

Fina ord
Skickat av: Sofie

Men ja va skönt! Tänkte att jag skulle sms:a och påminna för imorgon är det sista dagen ;) men nu kan jag vara lugn!
Tack för en mysig helg, kappen är supersnygg!! Bra köp :D

2013-10-14 @ 19:25:07

Skriv här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig ▲

Din mail: (krävs inte)

Din bloggadress/hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0