funkar jättebra.

 
Det är snart bara en vecka kvar till min inflyttningsfest och jag börjar bli riktigt peppad. Det ska pyntas och fixas, älskart!
 
(glöm inte att följa mig på Pinterest HÄR!)

home och pinterest.

är så jäkla glad över mitt golv.
 
Det känns som att mitt hem sakta men säkert börjar bli "klart". Kan ett hem någonsin bli klart? men ni förstår. Det är inte ens två veckor kvar tills jag ska ha min inflyttningsfest, dags att fixa det sista!
 
Har för övrigt gått och skaffat mig Pinterest. Herregud vilket beroende! Skriv gärna era användarnamn om ni också har det. Jag heter camillalola91 (klicka). (sjukt besviken att camillalola var upptaget....)

i snön syns spåren av oss själva, kvitton vittnar om sena kvällar.

Gör en lista över sånt som jag vill ha, och sånt som jag mår dåligt av. 
Det är mycket som måste bort, många som måste bort.

 
Min största undran: Hur fan lyckas man hålla sig borta från det som man egentligen mår dåligt av? saker som man vet kommer ta död på en. Känslomässiga saker man egentligen inte orkar ge sig in på, men är tillräckligt dum för att göra det ändå?

glitter.

Idag behövde denna måndag piggas upp, så fick bli ett par glittriga strumpor. Och i lördags invigde jag min nya magtröja! Älskar den.
Nu ska jag göra svamptoast och pickla med mitt paket från rum21. Puss

BLOGGRAPE

puss på dig min vän<3 / mvh browinski

nytt från rum21.

 
Idag gjorde jag en beställning från rum21. Det fick bli en tavla som jag suktat efter ett tag och en färgglad kudde (från house doctor) till soffan! Ska försöka införskaffa ännu mer kuddar dit, behövs fyllas på lite. Jag är i alla fall riktigt nöjd med mina köp. 

onsdagssoppa.

Var först lite orolig att maten inte skulle räcka. Men som vi ser på bilden kan man säga att den räckte gott och väl... 
 
Igår bjöd jag alltså Emma och Mattias på räk- och morotssoppa. Jag blev bjuden på denna soppa för några dagar sen, så jag lagade den lite från minnet. Blev hur bra som helst! Fan vad roligt det är att laga mat, speciellt om man är fler som ska äta.

hösttankar.

Igår var det verkligen ett perfekt höstväder. En sån där frisk luft och en värmande sol.
 
Ibland kommer ens misstag och snedsteg i livet över en. Sånt man inte kan göra något åt idag. Hur fan botar man en sådan ångest egentligen? Jag försöker tänka att det enda man kan göra är att gå vidare och aldrig någonsin göra om det, att jag faktiskt lärde mig något av det. För det gjorde jag verkligen. Något som är ännu sorgligare är att se dom som inte verkar ha lärt sig av dessa misstag. Dom som gör om dom gång på gång. Jag är trött på dramatik.
Så jävla trött.

ett matdygn i stockholm.

Ja, det känns lite så. Var ständigt hungrig under vårt besök i Stockholm. Vi kom dit på lördag eftermiddag och åkte hem söndag eftermiddag igen, så det blev en riktig liten snabbis upp dit. Jag tog några bilder, på mat då, förstås. Fotade väldigt lite under den här trippen. Men har lyckats fånga lite på bild i alla fall:
 
Vi startade dagen med en frukost på stationen innan tåget gick. Gott med is-te.
Vi hade inga klagomål på vårt rum i alla fall. Sov som en drottning där uppe!
När vi lämnat av bagaget på hotellet gick vi till en restaurang rätt nära hotellet och beställde brunch. Finns fan inget bättre.
Sofie och jag gjorde oss redo för "where's the party" (som var mycket roligare än vad jag trodde) genom att dricka varmt vin osv på rummet.
En fördrink skulle vi försöka hinna med också. Insåg att vi även var lite småhungriga så vi tog även en varsin förrätt. Sen var vi tvungna att springa vidare för att hinna med bussen. Som vi missade :))

friday.

 
I fredags körde jag och Emma på en lugn kväll. Kan behövas lite då och då faktiskt. Vi slog oss ned vid Vardasrum för en liten middag. Vad vore livet utan god mat? Kvällen fortsatte lika lugnt för att sedan stupa i säng i skaplig tid eftersom jag och min kusin skulle till Stockholm dagen efter.

RSS 2.0